strak in pak succes

Strak in pak! Maar hoe?

‘Suits’ zijn in, overal zie je vrouwen in pak lopen. Het is elegant, sexy, stylish, professioneel en sjiek. Er zijn zo veel redenen om in pak te lopen. Maar hoe style je een pak? En hoe kies je een dat past bij jouw lichaam?

De schouders

Een van de belangrijkste punten van het pak zijn de schouders. Als je een nauwsluitend pak wilt, is het belangrijkste dat de schouderlijn van het pak past bij jouw schouders. Hij mag niet korter zijn dan jouw schouders, maar ook niet langer. Toch zijn ook jasjes met veel te grote schouderlijn in. Als je voor die stijl kiest, is dat natuurlijk helemaal goed. Maar het is het een, of het ander. Niet een nét iets te groot jasje, dat staat armoedig.

De knoopjes

Als de knoopjes niet helemaal dicht gaan vanwege je buikje of grote borsten, dan laat je het jasje toch gewoon open hangen! Dat ziet er beter uit dan een jasje dat zo strak staat dat het bijna knapt. En bovendien kun je dan ook beter ademen, ook geen overbodige luxe natuurlijk.

De broekspijpen

Een broek mag wijd zijn, maar het is vrouwelijk als deze bij de enkels wat nauwer sluit. Het ziet er eleganter uit wanneer de broekspijp een stukje korter is waardoor de enkels zichtbaar zijn.

De schoenen

Hiermee kun je je echt uitleven. Een paar mooie pumps doen altijd goed onder een pak. Maar een paar vlotte sneakers zien er lekker stoer uit. Een paar goedgekozen schoenen maken de look die jij wilt helemaal af.

About The Author

Geef een reactie

EM Social

EM Social Subtitle