Met deze items ga jij een warme winter tegemoet

De winter komt eraan en dat betekent maar een ding: kou. Wanneer jij de winter wil trotseren is het belangrijk dat je een aantal items in de kast hebt hangen die jou genoeg warmte geven. Vul jouw kledingkast dus aan met items die gemaakt zijn van warme materialen. Bekijk hieronder de kledingchecklist voor de winter.

1 Sjaal

Een sjaal is een echte musthave in de winter. Het houdt je lekker warm, jouw winterjas krijgt een finishing touch en een sjaal is natuurlijk gewoon jouw beste vriend in de winter. Vooral de grotere sjaals zijn een trend deze winter. Ze staan niet alleen leuk, je kunt er ook heerlijk in wegkruipen. Maak jouw Moncler jas compleet met een warme sjaal en jij kunt warm én vol in stijl op pad.

2 Pantoffels

Het moment dat je jouw warme pantoffels aan kunt trekken na een lange werkdag is geweldig. Bovendien houden pantoffels jouw voeten lekker warm. Niets is namelijk zo vervelend als koude voeten. Haal dus maar de luxe heren pantoffels in huis en geniet van het comfort wat deze sloffen te bieden hebben. Vooral sloffen gemaakt van wol zijn een must.

3 Wollen trui

Wol is de ultieme stof voor in de winter. Vooral schapenwol is heerlijk warm, omdat deze stof isoleert. Een wollen trui is dus een echte must voor in de winter. Combineer een wollen trui met een Moncler bodywarmer en jij kunt probleemloos over straat zonder kou te vatten. Let overigens wel op met het uitwassen van een wollen trui. Deze stof krimpt namelijk heel snel, maar gelukkig bestaan er wasmachines met een speciaal wol-programma.

4 Muts

Mocht er een hele strenge winter aan komen, dan mag een muts niet ontbreken in de kledingcollectie voor de winter. Een muts houdt jouw hoofd namelijk warm en het voorkomt dat je koude oren krijgt. Oren zijn namelijk gevoelig voor kou. Wanneer jouw oren te koud zijn kunnen deze zorgen voor pijnlijke steken en tintelingen. Ga dus goed voorbereid op pad inclusief een fijne muts, vooral wanneer het sneeuwt.

5 Vest

Heb je een chillavondje op de planning? Dan mag voor het ultieme wintergevoel een vest niet ontbreken. Dit houdt jou lekker warm en je kunt laagjes dragen. Is het toch te warm? Dan kun je het vest uitdoen. Vooral fleece is een lekkere stof om te dragen, want deze stof absorbeert sneller – ook al denk je vaak met fleece aan suffe kleding.

About The Author

Geef een reactie

EM Social

EM Social Subtitle