kleuren dit seizoen

Kleuren van dit seizoen

De winter is in aantocht en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe garderobe. Lees snel verder om er achter te komen welke kleuren dit seizoen helemaal on trend zijn!

Poeder tinten

Vaak is de winter het tijdperk van donkere kleuren, denk aan zwart, antraciet en bruintinten. Dit jaar staat echter in het teken van lichte poeder tinten. Denk aan wollige truien in ijsblauw, oudroze of een afgewachte salie groen. De winter zit dit jaar vol met lichte kleuren en poedertinten.

Zo wit als sneeuw

Dit jaar zul je ook veel wit spotten in het straatbeeld. De dagen zijn immers al grijs en grauw genoeg, daar mag best wat verlichting in. Vooral stralend witte enkellaarsjes zijn immens populair deze winter, het licht een donkere outfit helemaal op en de kleur is neutraal waardoor het goed past bij de rest van je garderobe. Maar wittinten zoals beige, gebroken wit en crème doen het goed deze winter. Maak een outfit bijvoorbeeld spannend met bijvoorbeeld een crème witte spijkerbroek met stoere details zoals een gerafelde boord aan de onderkant.

All black

Een compleet zwarte outfit blijft een winterklassieker en zal ook niet snel meer verdwijnen. Het kleed mooi af en is geschikt voor allerlei gelegenheden. Met de juiste accessoires maak je de outfit geschikt voor op kantoor, of geef je het juist een feestelijke uitstraling voor een kerstborrel. Om een compleet zwarte outfit interessant te maken, kan je spelen met texturen. Stijl bijvoorbeeld een corduroy broek met een kanten topje en een satijnen blazer, of maak het stoerder met een zwart leren jasje. Door texturen te combineren zal je outfit in ieder geval niet snel saai worden!

Shoppen maar!

Nu de kleurentrends van deze winter bekend zijn, is het tijd om te shoppen en te genieten van laatste trends!

About The Author

Geef een reactie

EM Social

EM Social Subtitle