De schoenentrends voor deze winter

Elk seizoen kenmerkt zich door nieuwe trends. De winter is net begonnen, en dus is het tijd voor een nieuwe garderobe. Lees snel mee wat de schoentrends voor deze winter gaan worden.

De blokhak

De blokhak is een ideale hak voor in de winter. De dikke hak geeft meer support en zo loop je makkelijk over gladde en besneeuwde wegen. Ook geeft een blokhak een stoere twist aan je look, zo zie je er altijd fashionabe uit.

De vierkante neus

Dit is echt een nieuwkomer dit jaar. De vierkante neus is lang weggeweest in mode-land, maar hij is eindelijk weer terug. We zagen ze deze zomer al voorbij komen bij pumps en bij sandalen, en nu zien we ze ook bij laarsjes terugkomen. Een vierkante neus geeft je schoenen een echte retro vibe en je bent super on trend. Ook hebben je tenen wat extra ruimte ten opzichte van de puntneus, dus ook nog eens comfortabel. De vierkante neus combineert zich ook goed met de blokhak, je weet zeker dat je dan de show steelt deze winter.

Chunky en big

Chunky sneaker zijn al een tijdje on trend, en deze trend breidt zich steeds verder uit. Afgelopen zomer zagen we al chunky sandalen en deze winter zien we ook de chunky variant van enkellaarsjes. Denk aan stoere boots met dikke zolen zoals we die kennen van de Spice Girls uit de jaren 90. Maak ze grunge met een donkere broek en stoer band shirt, of geef het een meer girly vibe met een pluizige trui op een high-waisted jeans.

Slangenprint

De laatste trend die we deze winter veel gaan zien is de slangenprint. Dierenprints zijn altijd in het straatbeeld te vinden, en deze winter wint de slangenprint terrein. Je ziet ze niet alleen op enkellaarsjes voorbij komen, maar ook handtassen en clutches met deze print. De slangenprint kan je in alle kleuren verwachten, van wit, tot grijs tot rood.

About The Author

Geef een reactie

EM Social

EM Social Subtitle