kerstkleding

Wat is jouw dresscode voor de kerst dit jaar?

Fashion is geweldig. Sommige items zijn tijdloos en kan je jarenlang blijven dragen en combineren. Door fashion kan je laten zien wie je bent, wat je persoonlijkheid is en kan jij je creativiteit kwijt. De leukste fashion periode van het jaar is toch wel tijdens de kerstdagen. Dan mag alles net even een tandje gekker, met meer glitter, netter en stijlvoller. De feestdagen komen er alweer aan dus zorg dat jij je kerst-outfit op tijd bij elkaar hebt geshopt. In deze blog lees je meer over wat voor kleding er bij de kerst past.

Ga eens voor wat meer kleur

Wanneer de kerst dichterbij komt zie je vaak dat men voor donkere tinten kiest. Zilveren of gouden glitters doen het altijd goed. Zwarte kerstjurkjes kleden af. Maar ga eens voor wat meer uitdaging en kies tenminste één kledingstuk of accessoire in een opvallende kleur. Rood past bijvoorbeeld erg goed bij de kerst, maar ook groen is een sjieke kerstkleur. Ook vrolijke kleuren als roze, babyblauw, turquoise en paars doen het over het algemeen erg goed. Stap uit je comfortzone en ga voor de kleurrijke kerstoutfit. Jouw familie vindt het al lang leuk om je weer te zien, dus die vrolijke outfit maakt de hele beleving af.

De foute kerstrui is altijd een goed idee

Sinds een aantal jaar wordt het steeds meer geaccepteerd wanneer je ergens in een foute kersttrui komt opdagen. De foute kersttrui kan niet fout genoeg. Koop er eentje met een gek rendier, een dronken kerstman of een grappige kersttekst. En ook voor de foute kersttrui geldt dat deze in de gekste en meest opvallende kleuren gedragen mag worden. Foute kersttruien lijken ieder jaar weer populairder te worden, dus zorg dat je die van jou op tijd op de kop hebt getikt. En het grootste voordeel van deze kerstoutfit is toch wel dat je het geen enkel moment koud zal hebben.

About The Author

Geef een reactie

EM Social

EM Social Subtitle