acupunctuur

Alles over cosmetische acupunctuur

Acupunctuur staat erom bekend dat je er rustig en relaxt van wordt. Ook zou het sommige klachten in je huid of spieren verlichten. Acupunctuur lijkt een wondermiddel en daar wil je vast meer over weten. Maar wist je dat er ook acupunctuur kan worden ingezet met cosmetische doeleinden? Zo kunnen naalden in je gezicht ervoor zorgen dat je huid strakker en steviger aanvoelt. Ook wordt de huid door het inzetten van acupunctuur verjongt. In deze blog lees je alles wat je moet weten over cosmetische acupunctuur.

Welke werking heeft cosmetische acupunctuur?

Wanneer je geen fijn gevoel hebt bij fillers en botox, zou je cosmetische acupunctuur kunnen uitproberen. Dit wordt namelijk als een alternatief gezien voor heftigere cosmetische ingrepen. Als je voor een cosmetische acupunctuurbehandeling kiest, zal de acupuncturist tientallen dunne naalden in je gezicht en hals aanbrengen. De prikjes van de acupunctuurnaalden voel je bijna niet, de behandeling is geheel pijnloos. Wanneer de naaldjes in je gezicht en hals zitten, worden deze met zorg bewogen. Dit zorgt ervoor dat je een tintelend en warm gevoel kunt ervaren. Wanneer je dat gevoel krijgt, betekent het dat de naalden op de juiste plek zitten. Het effect is dat je een stralendere en strakkere huid krijgt.

Voor wie is cosmetische acupunctuur geschikt?

Het fijne aan cosmetische acupunctuur is dat het bij de meeste mensen succesvol kan worden ingezet. Het maakt niet uit of je een man of vrouw bent. Het is wel belangrijk dat je tijdens een cosmetische acupunctuurbehandeling niet zwanger bent, migraine hebt, botox of laserbehandelingen in de voorafgaande 3 maanden hebt gehad of een hoge bloeddruk hebt. Wanneer je meer informatie over deze vorm van acupunctuur wil of je erover twijfelt of je in aanmerking komt voor deze soort behandeling, kan je gerust een specialist op dit gebeid raadplegen. De meesten geven je een vrijblijvend adviesgesprek.

About The Author

Geef een reactie

EM Social

EM Social Subtitle